Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:  رییس اداره محیط زیست تهران در پی انتشار بوی نامطبوع در تهران اظهار کرد: تیم‌های آتش‌نشانی و محیط زیست در تلاش برای یافتن منشأ بوی تهران هستند.
وی افزود: اگر شهروندان مورد مشکوکی در سطح شهر دیدند آن را به محیط زیست یا آتش‌نشانی اطلاع دهند.یک محقق حوزه زلزله و آتشفشان با اشاره به انتشار بوی ناخوشایند در تهران، گفت: این بو ناشی از گوگرد و فعالیت‌های آتشفشانی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تشکیل کمیته ویژهمدیر کل محیط زیست تهران در شبکه خبر اعلام کرد: کمیته ویژه ای برای علت انتشار بوی بد در تهران تشکیل شد. تا این لحظه هنوز دلیل دقیقی برای این موضوع اعلام نشده است.
وارونگی دما علت بوی نامطبوع تهران نیست/گشت‌زنی ۷گروه برای پیدا کردن کانون بو
صدرالدین علیپور،رییس سازمان محیط‌زیست شهرداری تهران اعلام کرد: سازمان مدیریت بحران،محیط زیست،قرارگاه ثارالله،آتش نشانی،شرکت فاضلاب،شهرداران مناطق و سازمان پدافند غیرعامل در کارگروه ویژه در حال بررسی موضوع هستند. وارونگی دما علت بو نیست،بو باید کانون داشته باشد.این در حالی است که وارونگی به انباشت آلودگی گفته می‌شود.
وی افزود: فعلا تمام گروه‌های درگیر درحال گشت‌زنی هستند.به زودی با سازمان‌های ذیربط جلسه خواهیم داشت.
گزارش خاصی درباره بوی نامطبوع در تهران نداریم
معاون عمرانی فرماندار تهران تاکید کرد: از نظر فرمانداری تهران اخبار منتشر شده در خصوص انتشار بوی نامطبوع، چندان صحیح نیست و از نظر ما چیز خاصی وجود ندارد.
غلامحسین آرام در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از بسیاری نقاط گزارش گرفتیم، اما بویی احساس نشده است. در حال حاضر در شرق و مرکز تهران که ما حضور داشتیم، بوی خاصی وجود نداشت.وی افزود: گزارشی از انتشار بوی نامطبوع در حوالی ایستگاه متروی خیابان ملت به ما رسید که پس از مراجعه به این محدوده هیج بویی احساس نکردیم. از مترو نیز استعلام گرفته شد، مورد خاصی وجود نداشت و مردم در حال تردد عادی هستند.وی تاکید کرد: به این ترتیت در حال حاضر مورد خاصی وجود ندارد، مگر گزارش خاصی به دست ما برسد که حتما پیگیری خواهیم کرد.

بوی نامطبوع در تهران کم تر شده است
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران توضیحاتی را در خصوص بوی نامطبوع در تهران ارائه کرد و گفت : بوی نامطبوع در تهران کم تر شده است .
احمد صادقی، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره بوی نامطبوعی که در مناطق مختلف تهران احساس شده، گفت: از حدود یک‌ساعت پیش از طریق گروه‌های مردمی و برخی سازمان‌ها به ما اطلاع داده شد در برخی نقاط تهران مانند مرکز و جنوب غرب بوی نامطبوعی احساس شده است.
وی ادامه داد: به دستگاه‌هایی که احتمال می‌دادیم موضوع به آنها مربوط شود مانند آب و فاضلاب، گاز و آتش‌نشانی و … اعلام آماده باش کردیم و از آنها خواستیم بررسی کرده و منشاء بو را شناسایی کنند.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه هنوز گزارشی مبنی بر منشاء دقیق بود به ما اعلام نشده، تصریح کرد: هیچ جای نگرانی وجود ندارد و خوشبختانه بو کمتر شده و از مردم می‌خواهیم به اخبار غیر رسمی در این زمینه توجهی نکنند.
صادقی تصریح کرد: منشاء این بو آن‌طور که گفته شده فاضلاب نبوده و تا منشاء آن مشخص نشود مهار آن نیز امکان‌پذیر نیست. همانطور که گفتم خوشبختانه از بیمارستان‌ها اخباری مبنی بر مراجعه افراد به دلیل استنشاق این بو ارسال نشده است.
شدت بوی نامطبوع در مناطق مرکزی شهر ادامه دارد
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با استناد به اطلاعات واصله از مرکز سنجش آلودگی هوا، گفت: خبرها حاکی از آن است که آلاینده‌ها به طرز ناگهانی افزایش یافته است.
ناهید خداکرمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دقایقی پس از همه‌گیر شدن بوی نامطبوع در سطح شهر در پی بررسی‌های انجام شده و بنا به اطلاعات واصله از مرکز سنجش آلودگی هوا ،خبرها حاکی از آن است که آلاینده‌ها به طرز ناگهانی افزایش یافت.
وی با بیان اینکه وسعت و شدت بو در سطح شهر تهران بسیار زیاد است و تلاش‌ها برای یافتن منشأ آن ادامه دارد، گفت: البته بنا به گزارش‌های مردمی از شدت بو کاسته شده است اما همچنان در مناطق مرکزی تهران این بو با شدت ادامه دارد.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه در صورت تداوم انتشار بوی نامطبوع، ستاد بحران تهران تشکیل جلسه خواهد داد، گفت: شایعات زیادی در مورد علت انتشار این بو منتشر شده اما از آنجایی که در شمال تهران این بوی نامطبوع کمتر است، به نظر می‌رسد که وارونگی هوا با این بو ارتباط داشته باشد.
خداکرمی با بیان اینکه این بو بیشتر شبیه بوی زباله است، افزود: به نظر نمی‌رسد که منشأ بو فاضلاب یا نشت پتروشیمی باشد و دستگاه‌های ذی‌ربط همه در حال پیگیری منشأ بو هستند.
انتشار بوی نامطبوع در تهران ناشی از زباله است نه گوگرد!دکتر مهدی زارع، عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی مهندسی زلزله و زلزله‌شناسی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به انتشار بوی نامطبوع، گفت: انتشار این بو که بوی نا مطبوعی است بیشتر به نظر می‌رسد که ناشی از زباله باشد.
وی در پاسخ به این سوال که "آیا بوی منتشر شده بوی گوگرد است یا خیر”، خاطر نشان کرد: این بو "گوگرد” نیست. من نیز این بو را استشمام کردم و هرگز بوی گوگرد حس نکرده‌ام.
زارع همچنین در خصوص برخی ادعاها که بوی منتشر شده ناشی از فعال‌شدن آتشفشان دماوند است، تاکید کرد: من با بوی گوگرد آشنا هستم و بویی که هم اکنون در هوای تهران منتشر شده است، ربطی به فعال شدن آتشفشان ندارد.
برخی بر این ادعا هستند که این بو ناشی از انتشار گازهای گوگرد ناشی از فعالیت آتشفشانی است، به نحوی که طی چند ساعت اخیر کاربران شبکه‌های اجتماعی در ایران با هشتگ "بو و بوی مرموز” از مناطق مختلف تهران توییت کرده‌اند و از بوی نامطبوعی در شهر که شبیه بوی گوگرد است، خبر داده‌اند.
ترکیدگی شبکه فاضلاب صحت ندارد
صاحبی مدیرکل روابط عمومی فاضلاب تهران: تاکنون هیچ گزارشی از ترکیدگی شبکه فاضلاب اعلام نشده است.با توجه به شیب دار بودن کانال های فاضلاب اگر ترکیدگی روی داده بود باید از نقطه ای دیگر فاضلاب بیرون می زد در حالی که این اتفاق تاکنون نیافتاده است ترکیدگی شبکه فاضلاب صحت ندارد.وی افزود: تاکنون هیچ گزارشی از ترکیدگی شبکه فاضلاب اعلام نشده است. با توجه به شیب دار بودن کانال های فاضلاب اگر ترکیدگی روی داده بود باید از نقطه ای دیگر فاضلاب بیرون می زد در حالی که این اتفاق تاکنون نیافتاده است.
توصیه به شهروندانگروه‌های حساس از قبیل سالمندان، کودکان، مادران باردار و افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند، از حضور در مناطق پرتردد و مرکزی شهر که آلودگی هوای بیشتری وجود دارد اجتناب کنند.از تردد غیر ضروری در معابر خودداری کنید.در صورت لزوم برای خروج از منزل از ماسک استفاده کنید.
///رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، آخرین گزارش‌ها از اقدامات انجام‌شده برای بوی نامطبوع در برخی مناطق تهران را تشریح کرد.
احمد صادقی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اقدامات انجام‌شده از سوی سازمان مدیریت بحران برای یافتن منشأ بوی نامطبوع در تهران، اظهار کرد: دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نماینده‌ای داشته یا از طریق خطی ویژه با نماینده این سازمان‌ها در ارتباط مستقیم هستند که ما نیز بلافاصله بعد از دریافت گزارش‌هایی از استنشاق بوی نامطبوع در چند نقطه از تهران، از تمامی این سازمان‌ها خواستیم در حوزه وظایف خود بررسی‌های لازم را انجام داده، گزارش آن را به ما اعلام کنند.
وی با بیان این‌که در مرحله نخست، پیگیری کردیم که آیا این حادثه مورد مسمومیت یا آسیب بدنی داشته یا خیر، اظهار کرد: خوشبختانه گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که حتی یک مورد مراجعه به مراکز درمانی به دلیل استنشاق این بوی نامطبوع و مسمومیت ناشی از آن، وجود نداشته است.
وی با اشاره به بررسی‌های دیگر اظهار کرد: در گزارش‌های دریافتی مشخص شد که این بو نه مربوط به نشست گاز شهری بوده و نه ربطی به فاضلاب داشته است. همچنین منشأ این بو مربوط به پسماند نیز نبود.
صادقی درباره این‌که گفته شده یکی از ایستگاه‌های مترو سبب این بو شده است، گفت: یکی از اولین دستگاه‌هایی که درباره منشأ این بو از آن‌ها سوال کردیم، شرکت مترو بود که آن‌ها به ما اعلام کردند که منشأ هیچ بویی از ایستگاه مترو نبوده است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان این‌که سازمان‌های مرتبط با محیط زیست می‌توانند این مساله را بررسی کنند، اظهار کرد: در حال حاضر این بو در هیچ نقطه از تهران دیگر به مشام نمی‌رسد و جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

برچسب ها: بوی نامطبوع ، تهران ، محیط زیست

منبع: خرداد

کلیدواژه: بوی نامطبوع تهران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد

به گزارش همشهری آنلاین؛ آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین - معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی - مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر - شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور - رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است همچنین این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می شد و علاوه بر این موضوع این نقطه ناایمن بود که این ناایمنی ناشی از تنگ بودن مسیر در گذشته بوده است. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشت.

صداقتی همچنین اشاره کرد که تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری دارد و بر باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد تاثیر بسزایی داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

او با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، گفت: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف ۶ ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران در ادامه اشاره کرد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. همچنین پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

پوریافر، شهردار منطقه ۲۱ هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که‌ متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، اشاره کرد که با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

کد خبر 847394 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهردارى تهران بزرگراه حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد
  • دیدار رئیس جمهور با شهروندان مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟
  • اطلاعیه قطع آب در هفتکل